Waarom deze website?

ik loop al langer met het idee rond om mijn gedachten op te schrijven. Waarom? Geen idee… om mezelf te vermaken, om anderen te vermaken, alhoewel ik niet de illusie heb dat ik hele zalen vol ga trekken, laat staan een grote doelgroep via internet ga bereiken.

Wil ik iets bereiken? Nee… nou ja…misschien toch iets. Wanneer ik iets post en er ontstaat één glimlach op het gezicht bij iemand buiten mezelf of er is maar 1 persoon die ergens aan of over gaat denken dan ben ik al bij. gebeurt dit niet …dan ben ik ook blij. Kortom het maakt me niet uit. Ik ben even bezig geweest heb mijn hersencellen , alle drie, in beweging gezet en er is iets uitgekomen.

Toegevoegde waarde nul maar dat geldt voor 95% voor wat ik op internet lees…of in de trein hoor.

Ik kan het samenvatten als “De onzin van het leven”


Geplaatst

in

door

Tags: